Nalepke za barvanje - sove

Bele nalepke z natisnjenim motivom lahko pobarvate sami, s svojimi najljubšimi pisali. Nalepke so nato uporabne za okraševanje papirja in drugih materialov pri izdelavi unikatnih scrapbooking izdelkov.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
5055170164392
1,06 €

Dekorativne nalepke za barvanje

Kolekcija nalepk, ki dodajo vašemu ustvarjalnemu projektu poseben osebni pridih. Bele nalepke z natisnjenim motivom pobarvajte po želji, z vašimi najljubšimi barvicami, flomastri ali drugimi pisali. Ustvarite svojo lastno barvno shemo, nato pa z edinstvenimi nalepkami popestrite vaš izdelek. Nalepke lahko uporabljate v različne namene, najlepše pa pridejo do izraza pri dekoraciji daril in okrasitvi voščilnic, vabil, čestitk ter drugih scrapbooking izdelkov.

Njihova uporaba je vsestranska in enostavna, njihov efekt pa doda vašim ustvarjalnim projektom posebno dimenzijo. Preprosto odlepite nalepko z ozadja in jo prilepite na želeno mesto. Pri zapletenih vzorcih si lahko pomagate s pinceto, da boste nalepko lažje in brez mečkanja prenesli na izdelek. Na voljo je več motivov nalepk med katerimi so nekateri okrašeni tudi z zlatimi bleščicami.

Dodatne informacije
SKU5055170164392
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account