Oljna barva Puro 40ml - payne siva 514

Slikarske oljne barve najvišje kvalitete, ki vsebujejo le olje in pigment, nič drugega. Najbolj napredne barve, z maksimalno vsebnostjo čistih pigmentov in kvalitetnega žafranikinega ali makovega olja. Za profesionalce in vse, željne najvišje kvalitete!
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8018721001086
13,86 €

Slikarske oljne barve Maimeri Puro

Izjemno čiste barve, sestavljene iz popolnega razmerja olja in pigmenta, brez dodatnih sestavin, ki bi spremenile lastnosti ali kako vplivale na kakovost barve. Uporabljeni pigmenti so najvišje čistosti in kvalitete, v kombinaciji z maksimalno čistimi in kakovostnimi olji, ki ne rumenijo.

Ne vsebujejo nobenih polnil, le minimalno količino aditivov za izboljšanje reoloških značilnosti barve.

 

Značilnosti odtenka 018

▶ Pigment: Titanium Dioxide - PW6 - 77891 - Anorganski.

▶ Pokrivnost: pokrivna.

▶ Svetlobna obstojnost: ***.

▶ Čas sušenja: 2/3.

 

Značilnosti barvne palete

▶ Na voljo je 83 popolno uravnoteženih tonov, formuliranih zgolj z enim pigmentom, za ohranjanje čistosti in stabilnosti barve skozi čas. Vsak odtenek ima individualno odmerjeno razmerje, je preizkušen in zagotavlja maksimalno svetlobno obstojnost. Ustvarjena barvna paleta je neprimerljivih globin in brezhibnih odtenkov.

 

▶ Najvišja stopnja čistosti in kvalitete pigmentov; organski, anorganski in naravni pigmenti v popolnem ravnotežju.

  • 10 kadmijevih pigmentov, 4 rumeni in skupno 6 oranžnih ter rdečih: izjemno pokrivni, z neverjetno intenzivnostjo barve, visoko svetlobno obstojni, z visoko tonirano močjo in toplimi podtoni.
  • 13 kobaltovih, 1 turkizna, 3 zelene, 6 modrih, 2 vijolični in 1 rumena: pokrivni in polpokrivni toni s presenetljivo globino in izjemno niansirno močjo. Še posebej intenzivni, z odlično briljanco.
  • 12 naravnih zemeljskih odtenkov iz Italijanskih kamnolomov, zelo fino zmletih. Transparentni, z izjemno jasnostjo in toplimi podtoni.

 

▶ Maksimalna stopnja čistosti in kvalitete olj, z delno sušljivostjo. Vse barve, vključno s temnimi odtenki, so formulirane z žafranikinim in makovim oljem.

▶ Maksimalna svetlobna obstojnost skozi celotno barvno paleto.

▶ Maksimalna koncentracija pigmentov v vsakem odtenku, kolikor je možno za oljno barvo. Organski pigmenti 15-20%, anorganski pigmenti 70-80% in naravni pigmenti 45-50%.

▶ Čas sušenja je odvisen od specifičnih značilnosti posameznega pigmenta. 3 od 83 barv imajo daljši čas sušenja.

▶ Odlikuje jih izjemna natančnost izdelave. Vsaka barva je proizvedena glede na značilnosti posameznega pigmenta. Uporabljajo se različni procesi, da se doseže povprečna približno enaka velikost delcev (5 mikronov).

Dodatne informacije
SKU8018721001086
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account