Prosojna barva za steklo Pentart 30ml - bleščeča mavrica

Prosojne barve, na osnovi topil, za slikanje na steklo in poslikavo vseh steklenih izdelkov. Odlično za imitacijo vitraža!
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5997412788846
4,99 €

Barva za steklo Pentart

Hitro sušeče barve, na bazi topil, za slikanje na steklo. Barve so na voljo v 19-ih navadnih barvnih odtenkih, 4-ih metalnih in 8-ih svetlečih. Idealno za poslikavo vseh steklenih izdelkov: kozarcev, krožnikov, steklenic, svečnikov, vaz, oken, za imitacije vitraža in še veliko več.

Barve so na alkoholni osnovi, tekoče, z značilnim vonjem, prosojne (nekatere svetleče in metalik barve so lahko pokrivne) in so po sušenju vodoodporne.

Namenjene so slikanju na steklo, lahko pa jih uporabimo tudi na drugih neporoznih površinah: lesu, kovini, keramiki, porcelanu in plastiki. Barve so v 30ml stekleničkah, zelo redke in se zato najlažje nanašajo z mehkim čopičem.

 

Sušenje in mešanje

Barva je površinsko suha po 20-30 minutah, popolnoma pa se posuši v 12-ih urah.

Barve lahko med seboj mešate, za več različnih odtenkov, za redčenje barv in čiščenje čopičev pa je primerno alkoholno topilo Pentart.

 

Namigi in nasveti

Ker so barve za steklo zelo tekoče, pred barvanjem, obrišite želen motiv s konturno barvo, da preprečite razlivanje. Kombinacija izstopajoče 3D obrobe in krasnih prosojnih barv bo posnemala čudovito umetnost vitraža.

 

Poslikava stekla z barvami za steklo in konturo Pentart:

 

*Opozorilo: Ni primerno za otroke! Vnetljivo!

Dodatne informacije
SKU5997412788846
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account