Reliefna srajčka 13 x 13 cm, zvezdni venček št.32

Reliefna srajčka se uporablja za reliefni odtis vzorca na papir, pri izdelavi voščilnic, čestitk, vabil in scrapbook albumov. Uporablja se skupaj s strojčki Sizzix, Xcut Xpress in ostalimi podobnimi scrapbook strojčki.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
8718819347798
5,13 €

Reliefne srajčke

Reliefne srajčke se uporabljajo skupaj s strojčkom Sizzix Big Shot, strojčkom, Cuttlebugom in Xcut Xpress strojčkom za reliefni odtis na papirju različnih debelin in trdot, najboljše rezultate pa dosežete na papirju gramature do 250g/m².

So idealen pripomoček za izdelavo unikatnih scrapbook albumov in edinstvenih voščilnic, čestitk ter vabil. Reliefna površina doda vašim izdelkom edinstveno globino, relief pa lahko še dodatno popestrite z obdelavo z drugimi materiali. Izbočeni deli papirja so idealni za barvanje, brušenje (ob primernem papirju) ali druge efekte, kar doda izdelku še posebno globino in dimenzijo.

Na voljo je pester izbor reliefnih srajčk, različnih velikosti in motivov, uporabnih prav za vse priložnosti. Srajčke so enostavne za uporabo, plastične in trajne, saj se ne uničijo in ne izrabijo. Pri odtiskovanju na trši papir spustite plošče večkrat skozi napravo za boljši učinek in lepši odtis.

Uporaba srajčk pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo Sizzix in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča Sizzix, prozorna rezalna plošča, reliefna srajčka z vstavljenim materialom in druga prozorna reliefna srajčka. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba srajčk pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, srajčka z vloženim materialom in rezalna plošča. Na strojčku nato nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Pri uporabi reliefnih srajčk z drugimi rezalnimi strojčki, glejte navodila strojčka za pravilno sestavo plošč.

Primer uporabe reliefnih srajčk s strojčkom Sizzix Big Shot si oglejte v spodnjem videu.

Dodatne informacije
SKU8718819347798
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account