Reliefna srajčka 3D 10,8x15,9cm - okrašeni trikotniki

Vstopite v novo dimenzijo reliefnega vtiskovanja! 3D teksturne srajčke Sizzix nudijo najglobje in najbolj drzne reliefne efekte, z resnično presenetljivim vizualnim elementom. Spremenite navaden karton, papir, kovinsko folijo ali paus papir v reliefno, teksturirano mojstrovino. Srajčka se uporablja skupaj z rezalnimi strojčki Sizzix.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
0630454263838
7,69 €

3D Embossing teksturne srajčke

Teksturne srajčke se uporabljajo skupaj s scrapbooking strojčki Sizzix (BIGkick, Big Shot in Vagabond), za reliefno embossiranje oziroma izdelavo reliefnih vzorcev v papir, karton, metalno folijo in paus papir.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne za ustvarjanje unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, škatlic, vrečk, darilnih embalaž, prazničnih okraskov in drugega. Predstavljajo enostaven način, kako spremeniti popolnoma klasičen papir v čudovit unikatni izdelek!

Na izbiro je ogromno embossing reliefnih srajčk, različnih velikosti in različnih motivov, za vse priložnosti. Srajčke so plastične, enostavne za uporabo in trajne, saj se ne uničijo in ne izrabijo. 3-dimenzionalne srajčke, v primerjavi s klasičnimi, dodajo izdelku prav posebno globino nad katero boste enostavno navdušeni!

Dimenzije srajčke: 15,9cm x 10,8cm x 0,32cm.

 

Uporaba 3D teksturnih srajčk

Ker so 3D embossing srajčke debelejše od klasičnih, je sestava ""sendviča"" oziroma vrstni red plošč malenkost drugačen. 

Uporaba 3D teksturnih srajčk s strojčkom Sizzix Big Shot: potrebujete osnovno ploščo z zgolj enim dodatkom (TAB1 - Solo Shim) in eno rezalno ploščo (prozorno ploščo). Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča, prvi dodatek TAB1, srajčka z vstavljenim materialom, rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Nasvet: Za najboljše rezultate, pred embossiranjem v strojčku, izbran material rahlo popršite z vodo na obeh straneh. Pred nadaljnjim barvanjem počakajte, da se material popolnoma posuši.

 

*Pozor: Pri uporabi teksturnih srajčk za reliefni odtis z drugimi rezalnimi strojčki, za vrstni red plošč sledite navodilom svojega strojčka.

 

Oglejte si krasen efekt 3D embossing srajčk in njihovo uporabo s strojčkom Sizzix Big Shot:

Dodatne informacije
SKU0630454263838
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account