Rezalna šablona CraftEmotions "Fern Leaves Card"- 2 kos, 5 x 10 cm, Praprot

Rezalna šablona za vodilne scrapbooking naprave se uporablja za hiter in enostaven izrez oblik iz papirja, folije ali tanjšega kartona. Primerna je tudi za reliefni odtis motiva v papirju.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8718736034108
8,99 €

Tanke rezalne šablone

V kompletu sta 2 šabloni.

Tanke kovinske šablone omogočajo izrez enostavnih ali detajlnih oblik, za zares kreativno izdelovanje voščilnic in raznih papirnatih projektov. Narejene so za izrez ali reliefni odtis (embossiranje) enega sloja kartona, papirja, kovinske folije ali paus papirja. So enostavne za uporabo, zdržljive in prenosljive (idealne za delo doma in na poti). Zanimive oblike in detajlni, zapleteni vzorci šablon, bodo nedvomno poskrbeli za inspiracijo za nov projekt!

Z malo domišljije izdelajte čudovite papirnate projekte za vsako priložnost: rojstnodnevne voščilnice, poročna vabila, kartice za sedežni red, darilne embalaže, božične okraske, okraske za dom in še mnogo drugega.

Uporaba rezalnih šablon s scrapbooking napravami

Rezalne šablone se uporabljajo z vodilnimi rezalnimi strojčki (npr. strojček Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in podobni) in je potrebno za pravilni izrez motiva ali reliefni odtis v papirju, slediti navodilom svojega strojčka.

Dodatne informacije
SKU8718736034108
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account