Rezalna šablona Sizzix Bigz - hortenzija

Rezalne šablone Bigz z izjemno močnimi jeklenimi rezili, za enostavno in natančno izrezovanje motivov iz papirja ter debelejših materialov, kot so karton, lepenka, filc, penasta guma, blago, usnje in podobno. Uporabljajo se skupaj z vodilnimi rezalnimi napravami (npr. strojčkom Sizzix Big Shot).
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
0630454259527
16,29 €

Rezalne šablone Sizzix Bigz

Približna velikost sestavljenega motiva: 19.05cm x 8.89cm x 8.89cm.

Rezalne šablone Bigz se uporabljajo s strojčkom Sizzix Big Shot, BIGkick, Vagabond in podobnimi scrapbooking napravami (npr. Xcut Xpress), za izrezovanje različnih motivov iz papirja. Njihova posebnost je v močnih jeklenih rezilih, obdanih s peno, ki omogočajo natančno rezanje tudi debelejših materialov: kartona, lepenke, blaga, magnetnih plošč, usnja, metalne folije, plute in drugih materialov. Za neskončne možnosti izrezovanja raznih dekorativnih oblik, vrečk, voščilnic, kuvert, črk in škatlic!

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih voščilnic, čestitk, vabil, scrapbooking albumov, 3D okraskov, izdelkov za dom, dekoracij za okraševanje tekstila, darilnih embalaž ter za izdelavo drugih ustvarjalnih projektov. Široka izbira dekorativnih motivov in vzorcev vam omogoča izdelavo najljubšega izdelka, prav za vse priložnosti!

Šablona bo natančno in brez cefranja izrezala motiv iz blaga ali filca, ki ga nato lahko uporabite kot našitek, okrasite torbice, vzglavnike, majčke in drugo. Brez napora izrežite različne vzorce iz penaste gume, s katerimi lahko okrasite najrazličnejše izdelke. Iz kartona ali lepenke šablona izreže vzorec škatlice ali vrečke, ki jo nato sestavite, okrasite po lastnih željah in podarite darilo v unikatno izdelani embalaži. S pomočjo šablone lahko izrežete tudi dele vzorca in sestavite čudovito 3D obliko ali okrasek, s katerim lahko dekorirate vaš dom ob različnih praznikih in priložnostih. Vzorce šablon pa lahko seveda uporabite za hiter in natančen izrez motivov, s katerimi izdelate unikatno voščilnico ali ustvarite edinstven scrapbooking album. Njihova uporaba je brezmejna.

Poiščite vaš najljubši motiv, ga izrežite iz želenega materiala in popestrite izdelke!

Uporaba rezalnih šablon Bigz

Ker se rezalne šablone uporabljajo z rezalnimi strojčki, je potrebno upoštevati vrstni red plošč določenega strojčka, za pravilni izrez motiva.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete zgolj osnovni rezalni plošči (prozorne plošče). Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: prva rezalna plošča, rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzgor), papir (ali drug material po izbiri) in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: bela rezalna plošča, papir (ali drug material po izbiri) in rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzdol). Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Pri uporabi šablon Bigz z drugimi rezalnimi strojčki, za vrstni red plošč in šablone upoštevajta navodila svojega strojčka.

*Opozorilo: Nevarnost ureznin. Izogibajte se stiku z rezilom. Pri delu otrok je priporočen nadzor s strani odrasle osebe.

Primer uporabe rezalnih šablon Sizzix Bigz s strojčkom Sizzix Big Shot in ustvarjalno idejo si lahko ogledate v spodnjem videu.

Dodatne informacije
SKU0630454259527
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account