Rezalna šablona Sizzix Bigz PLUS - Medo

Rezalne šablone Bigz PLUS za Sizzix Big Shot PLUS, Xcut xpress in podobne scrapbooking strojčke širine vsaj 22,54cm omogočajo izrezovanje ne le iz papirja, temveč tudi iz različnih drugih materialov, kot so filc, moosgummi, lepenka, tkanina, usnje itd. V spodnjem videu si oglejte uporabo šablone za izdelavo medvedka.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0630454222866
Redna cena 40,13 € Akcijska cena 24,08 €

Rezalne šablone Sizzix Bigz PLUS

Rezalne šablone Bigz se uporabljajo pri strojčkih Sizzix Big Shot PLUS in Xcut Xpress za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin ali drugih materialov.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon različnih velikosti in z različnimi motivi, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje papirja različnih debelin, paus papirja in folije. Posebnost teh šablon je v tem, da omogočajo rezanje tudi debelejšega papirja in materialov, kot je lepenka, karton, tekstil, filc, magnetna plošča in usnje. Rezalne šablone imajo okoli rezil peno, kar omogoča natančno izrezovanje motivov.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: prva rezalna plošča, rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: bela rezalna plošča, papir in rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzdol). Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.


Dimenzija rezalne šablone Bigz PLUS je 31,75 x 22,54 x 1,5 cm.

Primeri uporabe Sizzix Bigz PLUS šablon s strojčkom Sizzix Big Shot PLUS:

Dodatne informacije
SKU0630454222866
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account