Rezalna šablona Sizzix Bigz – Ptič v kletki

Rezalne šablone Bigz za Sizzix Big Shot, Xcut xpress in podobne scrapbooking strojčke omogočajo izrezovanje ne le iz papirja, temveč tudi iz različnih drugih materialov, kot so filc, moosgummi, lepenka, tkanina, usnje itd. Na enostaven način izrežite motive za dekoracijo vašega doma, albuma ali voščilnice!
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
0841182052551
Redna cena 17,39 € Akcijska cena 10,43 €

Rezalne šablone Sizzix Bigz

Rezalne šablone Bigz se uporabljajo pri strojčkih Sizzix Big Shot, Cuttlebug in Xcut Xpress za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon različnih velikosti in z različnimi motivi, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje papirja različnih debelin, paus papirja in folije. Posebnost teh šablon je v tem, da omogočajo rezanje tudi debelejšega papirja in materialov, kot je lepenka, karton, tekstil, filc, magnetna plošča in usnje. Rezalne šablone imajo okoli rezil peno, kar omogoča natančno izrezovanje motivov.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: prva rezalna plošča, rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: bela rezalna plošča, papir in rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzdol). Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Cuttlebug: potrebujete dve plošči B. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: plošča B, rezalna šablona Bigz (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in plošča B. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.    


Dimenzija rezalne šablone Bigz je 14 x 15,3 x 1,5 cm, velikost izrezanega motiva pa približno od 2,86x1,27cm do 6,35x11,43cm.

Primeri uporabe Sizzix Bigz šablon s strojčkom Sizzix Big Shot:

Dodatne informacije
SKU0841182052551
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account