Rezalna šablona Sizzix Thinlits PLUS - heksagoni, 15 kosov

Rezalna šablona za Sizzix Big Shot PLUS in Xcut Xpress, s katero lahko na hiter in enostaven način iz papirja izrežete motive za vse priložnosti!
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0841182099952
37,99 €

Rezalne kovinske šablone Sizzix Thinlits PLUS

Rezalne šablone se uporabljajo pri strojčkih Sizzix Big Shot PLUS in Xcut Xpress za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je ogromno rezalnih šablon z različnimi motivi za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije. Za uporabo so popolnoma preproste, pakirane v priročni plastični embalaži, kar vam omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, tako za delo doma kot na poti.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big shot PLUS: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, papir, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzdol), druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Set vsebuje 15 šablon velikosti od 1,91x1,91cm do 19,69x22,54cm.

Primeri uporabe Sizzix Thinlits PLUS šablon s strojčkom Sizzix Big Shot PLUS:

Dodatne informacije
SKU0841182099952
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account