Rezalne šablone in štampiljke – jesensko vreme

Tanka rezalna šablona za izrez oblike in ujemajoča štampiljka za odtis motiva. Šablona se uporablja skupaj z rezalnimi strojčki (npr. Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in podobnimi). Idealno za izdelavo voščilnic, albumov in ostale papirnate projekte.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
8719743097377
10,45 €

Rezalna šablona z ujemajočimi štampiljkami

Ali se štampiljke in šablone ujemajo?

Štampiljke in šablone v kompletu se ujemajo in se lahko uporabljajo skupaj. Izjema je le napis, saj zanj ne obstaja ujemajoča rezalna šablona in se lahko uporablja le štampiljka.

Čemu je šablona namenjena

Rezalna šablona je namenjena uporabi z različnimi rezalnimi in embossing napravami za ustvarjanje s papirjem. Uporablja se lahko pri večini svetovno znanih scrapbooking strojčkov, kot so Sizzix Big Shot, Cuttlebug in Xcut Xpress, za izrezovanje različnih motivov iz papirja raznih trdot in debelin. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D rožic, čestitk, vizitk in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Na izbiro je ogromno različnih motivov za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije. Za uporabo so popolnoma preproste, pakirane v priročni plastični embalaži. To vam omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, zato so primerne tako za delo doma kot na poti. Šablone so narejene iz kovine in ne vsebujejo svinca.

Uporaba rezalnih šablon s scrapbooking napravami

Rezalne šablone se uporabljajo z vodilnimi rezalnimi strojčki (npr. strojček Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in podobni) in je potrebno za pravilni izrez motiva ali reliefni odtis v papirju, slediti navodilom svojega strojčka.

kako pa uporabljam priloženo štampiljko?

Silikonske štampiljke se uporabljajo za odtisovanje motivov pri izdelav voščilnic, vabil, čestitk, scrapbooking albumov in različnih izdelkov iz papirja. Na izbiro je ogromno različnih motivov, ki jih lahko uporabite prav za vsako priložnost. Delo s štampiljkami je hitro in zelo enostavno. Pri uporabi štampiljk potrebujete akrilno podlago, katera vam služi kot držalo. Štampiljko preprosto pritrdite na podlago, jo premažete oz. pomočite v barvno blazinico in naredite odtis na papir. Na izbiro je več različnih velikosti akrilni podlag, ki ustrezajo različnim velikostim štampiljk. Za odtisovanje lahko izberete barvne blazinice različnih proizvajalcev in različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne). Odtisnjeno štampiljko lahko po želji pobarvate s temu primernimi flomastri, akvarelnimi barvami, klasičnimi barvicami in podobno. Prav tako so silikonske štampiljke primerne pri izdelavi izdelkov v embossing tehniki. Načinov dodatne dekoracije odtisnjenih štampiljk je ogromno. Po uporabi je potrebno štampiljko takoj očistiti. Za čiščenje je na izbiro več različnih čistil, nekatera so namenjena čiščenju barv na vodni osnovi, druga pa čiščenju barv na osnovi topil. Štampiljke so za večkratno uporabo.

Dodatne informacije
SKU8719743097377
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account