Rezalne šablone Sizzix Framelits - zvezde, 5 kosov

Rezalne šablone za Sizzix Big Shot, Cuttlebug in Xcut Xpress, s katerimi lahko na hiter in enostaven način iz papirja izrežete motive za vse priložnosti! Set vsebuje tudi usklajene snežinke.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
0841182061973
17,99 €

Rezalne šablone Sizzix Framelits

Rezalne šablone se uporabljajo pri strojčkih Sizzix Big Shot, Cuttlebug in Xcut Xpress za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin.

Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Zelo dobro se uporabljajo pri izrezovanju fotografij, okenc, okvirčkov in obrob. Njihova uporaba je brezmejna! Na izbiro je ogromno rezalnih šablon različnih velikosti in oblik, uporabnih za vse priložnosti. Šablone so primerne za rezanje enega sloja različnega papirja, paus papirja ali folije.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in SoloThin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, papir, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzdol), druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Cuttlebug: potrebujete osnovno ploščo A, ploščo B in ploščo C. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: plošča A, plošča C, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in plošča B. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.    


V kompletu je 5 rezalnih šablon okvirjev, velikost od 1,91x1,91cm (najmanjši) do 10,48x11,11cm (največji okvir).

Primeri uporabe Sizzix Framelits šablon s strojčkom Sizzix Big Shot:

Dodatne informacije
SKU0841182061973
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account