Rezalnik za paspartu

Rezalnik za natančno rezanje paspartujev je primeren za rezanje papirja in podobnih materialov do debeline 7mm. Reže pod kotoma 45º in 90º. Rezalniku so priložena 3 dodatna rezila.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5050870016965
13,79 €

Rezalnik za paspartuje

Rezalnik, ki omogoča rezanje pod dvema različnima kotoma (45º ali 90º) je idealen pripomoček za lastno izdelavo paspartujev. Sedaj lahko sami izberete vrsto in barvo papirja, kartona ali drugega materiala, ki ga želite vstaviti med sliko in okvir. Rezalnik je primeren za rezanje papirja, kartona in podobnih materialov do debeline 7mm. Priložena so 3 dodatna rezila, ki jih po obrabi zamenjate.  

 

Kako uporabljam rezalnik?

  1. Pri delu z rezalnikom je vedno potrebno zaščititi delovno površino, zato je potrebno pod rezan material postaviti zaščitno podlogo. Priporočamo uporabo rezalnih podlog, ki se uporabljajo tudi pri rezanju s skalpelom in drugimi rezili ter rezalniki. Pazite, da bo delovna površina, na kateri boste rezali popolnoma ravna, da boste ustvarili čiste in ravne reze.
  2. Na hrbtno stran izbranega materiala zarišite odprtino, ki jo želite izrezati.
  3. Ob zunanji strani zarisane odprtine postavite ravnilo.
  4. Izberite želen kot reza, 45º ali 90º.
  5. Z eno roko držite ravnilo na mestu, z drugo pa ob ravnilu z zmernim pritiskom povlecite rezalnik. V primeru debelejšega materiala, boste morda morali postopek ponoviti.

Izdelan paspartu vstavite med vašo sliko, grafiko ali ilustracijo in okvirjem.

 

Dodatne informacije
SKU5050870016965
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account