Šablona za izrezovanje ali reliefni odtis - bordura, lilija

Šablona se uporablja skupaj s scrapbooking strojčki (Sizzix, Xpress Xcut in podobnimi) za rezanje motivov ali reliefni odtis na papir. Idealno za izdelovanje voščilnic, vabil in raznih scrapbook izdelkov.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
4011643816831
4,10 €

Šablone za izrez in reliefni odtis

Velikost šablone je 29x150mm.

Rezalne šablone se uporabljajo skupaj s strojčkom Sizzix Big Shot, Cuttlebug ali Xcut Xpress strojčkom za izrezovanje različnih motivov ali reliefni odtis iz papirja in drugega tanjšega materiala.

Rezalne šablone so enostavne za uporabo in so idealne za natančno rezanje tako enostavnih motivov, kot zapletenih vzorcev. Izberite motiv šablone, izrezano obliko sestavite in uporabite pri izdelovanju unikatnih scrapbook albumov, voščilnic, čestitk in vabil za vse vaše posebne dogodke. Dodajte čudovito obliko za neverjetne rezultate. Izrezano ali reliefno obliko lahko uporabite tudi kot dekoracijo pri zavijanju daril, za okrasitev doma ali za popestritev ostalih ustvarjalnih projektov. Njihova uporaba je brezmejna!

Rezalno šablono lahko ob primerni postavitvi plošč uporabite tudi za reliefni odtis na papirju.

 

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix

Za izrez: Potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve prozorni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prozorna rezalna plošča, rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga prozorna rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček. 

Rezalno šablono lahko postavite tudi tako, da bodo rezila obrnjena navzdol, vendar morate v tem primeru papir oziroma rezan material postaviti pod rezalno šablono. Tako obrnjeno šablono je smiselno postaviti, kadar želite obrezati potiskan ali natisnjen vzorec, v ostalih primerih priporočamo postavitev šablone, z rezili obrnjenimi navzgor in s papirjem (ali drugim materialom) položenim na vrh šablone.

Za reliefni odtis: Potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in prozorno rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prozorna rezalna plošča, rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir, silikonska podloga in plošča za odtise (Impressions Pad). Pripravljene plošče spustite skozi strojček. 

 

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress 

Za izrez: Potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Na strojčku nato nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Za reliefni odtis: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir, silikonska podloga in rezalna plošča. Na strojčku nato nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Pri uporabi rezalnih šablon z drugimi rezalnimi strojčki, glejte navodila strojčka za pravilno sestavo plošč.

Dodatne informacije
SKU4011643816831
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account