Medij za redčenje oljnih barv z vodo Schmincke- 60 ml, W medij

Medij za oljne barve, ki omogoči nadaljno mešanje oljne barve z vodo namesto organiskimi topili. Barvam poveča tudi sijaj in prosojnost, ter harmonizira njihov proces sušenja. Medij je brez vonja. Angleški naziv: Schmincke medium W - 50 043
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
4012380185617
10,94 €

Medij za mešanje oljnih barv z vodo Schmincke medium W

Dodatek za oljne barve, ki omogoča mešanje barv z vodo in jih spremeni v alternativo oljnih barv "na vodni osnovi". Dodan izdelek barvam poveča sijaj in prosojnost, harmonizira njihov čas sušenja in ohrani vodoodpornost. Izdelek je brez vonja.

Pred uporabo dobro pretresite in zmešajte, medij se primeša oljnim barvam v razmerju 1 del medija z 2 deloma barve na paleti in nato dodajte vodo po želji ali po potrebi še dodatno medija. Dodajane medija in vode barvi nekoliko spremeni tudi ton barve, ki postane nekoliko svetlejša ali bolj mlečna. Pred dejansko uporabo, je izdelek vedno priporočljivo preizkusiti.

Po uporabi čim prej očistite čopiče in vse slikarske pripomočke, stekleničko s preostalim izdelkom pa tesno zaprite in shranite v hladnem in suhem prostoru.  

Dodatne informacije
SKU4012380185617
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account