Scrapbooking papir MD 30,5x30,5cm - praznovanje - zabava

Inovativni, visoko kvalitetni vzorčasti papirji za scrapbooking in ustvarjanje. Papirji so potiskani na obeh straneh. Kolekcija »Praznovanje« z najljubšimi barvami, cvetjem, zabavo in plesom v stilu simpatičnih 20-ih, je idealna za vse projekte, ki obeležujejo praznovanja!
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
7340086709620
1,29 €

Scrapbooking papirji Maja Design

Inovativni, visoko kvalitetni in edinstveni papirji Maja Design so oblikovani po navdihu romantičnega vintage stila in so zbrani v krasnih kolekcijah. Obojestransko potiskani papirji s svojimi čudovitimi raznovrstnimi vzorci so idealni za scrapbooking in ustvarjanje. V njihovih kolekcijah najdete praznične, otroške, poletne, zimske, pomladne, jesenske, romantične vzorce in še mnoge druge, oblikovane v čudovitem vintage stilu.

Zaradi širine krasnih vzorcev jih lahko uporabite za izdelovanje voščilnic, vabil, spominskih albumov, škatlic presenečenja, darilnih embalaž, papirnatih okraskov in preostalih papirnatih izdelkov prav za vse priložnosti. Poiščite svoj dizajn papirja za poročna vabila, otroške albume, božične voščilnice, praznične okraske, okrasitev doma, za zavijanje rojstnodnevnih daril, majhne poklone in za druga ustvarjalna dela.

Papirje lahko uporabljate s strojčki za izrezovanje, kot so Sizzix Big Shot ali Xcut Xpress, za izrezovanje različnih oblik, ki bodo še dodatno popestrili vaše izdelke. Papirji ponujajo bogate motive, ki so dovolj že sami po sebi, z dodatno obdelavo in raznimi okrasnimi elementi, na primer trakci, gumbi, bleščicami, kamenčki, razcepki, pa lahko izdelate resnično unikatne izdelke.

Izberite vaš najljubši vzorec papirjev Maja Design in prepustite domišljiji prosto pot.

Velikost papirja je 30,5x30,5cm. Cena velja za 1 kos.

 

O kolekciji "Celebration"

Kolekcija, ki je nastala v poklon obletnici Maja Design podjetja. Napolnjena je z najljubšimi barvami, cvetjem, zabavo in plesom, ter oblikovana s pridihom simpatičnih 20-ih let. Zbirka potiskanih papirjev je idealna osnova za vse papirnate projekte, ki obeležujejo praznovanja!

 

Dodatne informacije
SKU7340086709620
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account