Scrapbooking papirji in dodatki, set A4 - Bluebirds & Roses

Potiskani papirji z motivi ptičkov in rožic ter ujemajoči papirnatimi dodatki, za vsestransko oblikovanje številnih unikatnih izdelkov iz papirja.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5038041069040
10,87 €

Set scrapbooking papirjev in dodatkov

40-delni set vsebuje:

  • 22 potiskanih papirjev A4 (v 11-ih dizajnih),
  • liste z izrezanimi motivi (decoupage elementi): mini nalepke – abeceda, girlando, 2x spominski žepki, 2x tagi in sporočila, 2x dekorativni izrezki, 2x darilne škatle in vrečice, 2x mini decoupage izrezki, 2x 3D rožice in 2x 3D ptički in metuljčki,
  • 2x nalepke (abeceda),

Potiskani scrapbooking papirji z vzorci so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja, zelo priljubljeni pa so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različnih velikosti in barvnih kombinacij ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznih kartic, okvirjev za slike, zvezkov, dnevnikov ter ostalih papirnatih projektov za različne namene in priložnosti.

Papirje v bloku poljubno dopolnite s številnimi dodatki, ki so priloženi setu in ustvarite čudovite papirnate projekte.

Kolekcija Blue Birds & Roses v harmoničnih barvnih odtenkih s prikupnimi ptički, osupljivimi metulji in čudoviti šopki bo razveselila ustvarjalce, ki se veselijo sončnih dni pred nami.

Dodatne informacije
SKU5038041069040
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account