Set čopičev različnih oblik in velikosti, 12kos - rjavi taklon #1

Set okroglih in ploščatih čopičev različnih velikosti, primerni za vsestranske ustvarjalne in umetniške projekte.
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
090672060433
20,53 €

Set okroglih in ploščatih čopičev – rjavi taklon

Komplet čopičev, ki jih lahko uporabite z vsemi barvami. Set je sestavljen iz različnih čopičev, ki omogočajo številne poteze. Od okroglih čopičev z detajlno okroglo konico za najmanjše podrobnosti, do ploščatih čopičev za mešanje barv in široke poteze.

Čopiči so idealni ta uporabo s tempera, akvarelnim in akrilnimi barvami.

Set vsebuje 12 čopičev z mehkejšimi ščetinami različnih velikosti: ovalni: 20, 24; ploščati: 4; okrogli: 2, 6, 12, 16; prirezani: 8, 14, 22 in mačji jezik: 10,18.

Za dolgotrajno uporabo je treba čopiče redno čistiti. Pri uporabi z olji uporabite čistilo za čopiče brez vonja, nato očistite še z vodo in milom. Pri uporabi z akrili nikoli ne pustite, da se barva zasuši na čopiču. Očistite z milom in vodo. Pri uporabi z akvareli očistite z mlačno vodo.

Vodnik trdote čopičev:

Mehki čopiči: Ščetine so izjemno prožne in dobro zadržujejo barvo. Idealni za dobro mazljive barve. Z njimi barvo nanesete tanko in enakomerno. Zaradi sposobnosti oblikovanja ostre konice so idealni za ustvarjanje detajlov, natančno slikanje in blendiranje.

Trši čopiči: ščetine imajo odlično togost in sposobnost zadrževanje oblike. Idealni za nanos širših linij barve. Primerni za uporabo z gostejšimi barvami, za ustvarjanje linij čopiča ali za zapolnitev tkanine platna z barvo.

Dodatne informacije
SKU090672060433
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account