Set dvostranskih scrapbooking papirjev A4 - Folk Christmas

Scrapbooking papirji, z obojestranskim potiskom, za vsestransko oblikovanje številnih unikatnih izdelkov iz papirja, kot so albumi, vabila in voščila za različne namene.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5055170162312
8,94 €

Set scrapbooking papirjev

Scrapbooking papirji so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja. Zelo priljubljeni so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različne velikosti in različnih kombinacij barv ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih scrapbooking albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznihi kartic, okvirjev za slike in zvezkov, za različne namene.

Papirje v bloku lahko poljubno oblikujete s štampiljkami, barvami ali jim dodate številne dekorativne elemente iste kolekcije, kot so gumbki, trakovi, razcepki, perlice in podobno, s katerim okrasite najmanjše elemente končnih izdelkov.

V kompletu je 32 papirjev (16 različnih dizajnov), gramature 160g/m2 in velikosti A4. Papir ima rahel učinek bombaža in je obojestransko potiskan.

Dodatne informacije
SKU5055170162312
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account