Set foamiran pene Sizzix 30x60cm - Sunset garden, 5 kosov

Ustvarite bolj realistične in dimenzijske izdelke kot kadarkoli prej! Foamiran peno lahko uporabljate z vsemi Sizzix šablonami in je zaradi svoje sposobnosti raztezanja in oblikovanja idealna za ustvarjanje zapletenih in realističnih cvetov!
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
0630454261988
14,49 €

Listi iz pene Foamiran

Kaj je Foamiran

Foamiran pena je debeline 0,8mm in je največkrat uporabljena za oblikovanje rož. Gre za peno v obliki lista, ki predstavlja preboj na področju dekoracije. Vsak dan pridobiva na priljubljenosti in namembnostih uporabe med ustvarjalkami in ustvarjalce, še posebej tistimi, ki se poslužujejo oblikovanja umetnih rož.

Kako oblikujemo Foamiran?

Peno lahko uporabljate s toplotno obdelavo in kadar segret omogoča raztegovanje in oblikovanje, po katerem zadrži novo obliko. Segrevamo ga lahko z likalnikom ogretim na nizko temperaturo (položimo za 2-3 sekunde na ploskev – ne likamo), grelcem ali kar s toplimi rokami. Enostavno se tudi reže s škarjami in podobnimi rezili, ter scrapbooking strojčki in šablonami. Izdelki iz Foamirana so mehki in žametni, ter daje občutek svile in naravnih rož. Prednost predstavlja tudi možnost senčenja izdelkov s pomočjo tušev (blazinic), oljnih in suhih pastelov. Ker gre za povsem ne toksičen material lahko iz njega oblikujejo tudi otroci. Pomembna je tudi informacija, da so izdelki iz Foamirana pralni z vodo in ne potrebujejo uporabe detergentov.

Zakaj vse uporabljamo Foamiran?

Rože izdelane iz Foamirana se lahko uporabljajo za različne namene. Ob uporabi kot dekoracija v hiši, kot naprimer dekoracija zaves, sten in izdelkov, čajnih pladnjev in podobno. Uporabljajo se pri oblikovanju nakita, kot dodatke za lasne sponke in podobno. Vse bolj priljubljena pa je uporaba izdelkov iz Foamirna pri scrapbooking ustvarjalcih, še posebej pri izdelavi albumov in škatel presenečenja. Izdelki iz Foamirana niso le lepi na pogled in mehki na dotik, saj jih krasi tudi odlična vzdržljivost.

Kako Foamiran izgeda?

Sizzix set Foamirana vsebuje 5 listov različnih barv. Velikost 1 lista je približno 30x60cm, debelina lista pa 0,8mm. Na spodnjih posnetkih si oglejte oblikovanje Foamiran pene v praksi.

Dodatne informacije
SKU0630454261988
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account