Set grafitnih svinčnikov Derwent - 12 mehkih svinčnikov

Ocena:
80% of 100

Visoko kakovostni grafitni svinčniki za skiciranje in risanje, kot taki pa primerni za profesionalce in začetnike. 

Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
5010255716606
16,86 €

Grafitni svinčniki Derwent

Z grafitnimi svinčniki Derwent lahko dosežete prave umetnine. Zaradi svoje tradicionalne izdelave, ki grafitni mini daje visoko kvaliteto, vam grafitni svinčniki nudijo še bolj natančno, bolj detajlno in bolj živo sliko kot kateri koli drugi grafitni svinčniki. Grafitni svinčniki Derwent so na voljo v različnih trdotah: od najbolj krhke 9H do takšnih, ki dajejo učinek razmazanosti (9B). Zahvaljujoč njegovi šesterokotni obliki je njegovo držanje lahko, konica pa omogoča, da je risanje ostro in natančno.

Derwert grafitni svinčniki se lahko uporabljajo za risanje skic, risb do pravcatih umetnin. Grafitne svinčnike lahko uporabljamo pri likovnem pouku v šoli, pri amaterskem ali profesionalnem risanju, za risanje karikatur in portretov, pri tehničnem risanju, pri risanju arhitektnih načrtov, pri študiju umetnosti in na tečajih risanja. Primerni so za vsakega uporabnika.

Splošne lastnosti so: 20 različnih trdot od 9H do 9B, šesterokotno 6.9 mm držalo ter 2.2 oziroma 3.5 mm mina za trdno oziroma mehko risanje. Z najbolj trdim svinčnikom boste dosegli zelo svetle tone senčenja, medtem ko je najmehkejši primeren za doseganje temnih tonov.

Derwent grafitni svinčniki so na voljo posamezno ter v paketih po 12 in 24 svinčnikov. 


 

Komplet vsebuje 12 mehkih graftinih svinčnikov v trdotah od H do 9B.

Dodatne informacije
SKU5010255716606
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account
Našli smo druge izdelke, ki vam bodo morda všeč!