Set mini scrapbook rezalnih šablon - mini zvezde

Set 5-ih majhnih X-cut rezalnih šablon za večino vodilnih rezalnih strojčkov, kot so Sizzix Big Shot, Cuttlebug in Xcut Xpress, s katerimi lahko na hiter in enostaven način iz papirja izrežete motive za vse priložnosti!
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5050870017801
3,47 €

Rezalne šablone Xcut

X-cut rezalne šablone, narejene iz kakovostnega karbonskega jekla se uporabljajo skupaj s strojčkom Sizzix Big Shot, Cuttlebug ali Xcut Xpress strojčkom za izrezovanje različnih motivov iz papirja ali drugega tanjšega materiala.

Rezalne šablone so enostavne za uporabo in so idealne za natančno rezanje tako enostavnih motivov, kot zapletenih vzorcev. Izberite motiv šablone in izrezano obliko uporabite pri izdelovanju unikatnih scrapbook albumov, voščilnic, čestitk in vabil za vse vaše posebne dogodke. Izrezane motive lahko uporabite tudi kot dekoracijo pri zavijanju daril, za okrasitev doma ali za popestritev ostalih ustvarjalnih projektov. Njihova uporaba je brezmejna! Na voljo je pester izbor rezalnih šablon, različnih velikosti in različnih oblik, uporabnih prav za vse priložnosti.

 

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve prozorni rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prozorna rezalna plošča, rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga prozorna rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček. 

Rezalno šablono lahko postavite tudi tako, da bodo rezila obrnjena navzdol, vendar morate v tem primeru papir oziroma rezan material postaviti pod rezalno šablono. Tako obrnjeno šablono je smiselno postaviti, kadar želite obrezati potiskan ali natisnjen vzorec, v ostalih primerih priporočamo postavitev šablone, z rezili obrnjenimi navzgor in s papirjem (ali drugim materialom) položenim na vrh šablone.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Na strojčku nato nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

Pri uporabi rezalnih šablon z drugimi rezalnimi strojčki, glejte navodila strojčka za pravilno sestavo plošč.

 

Primer uporabe rezalnih šablon s Sizzix Big Shot strojčkom:

 

Primer uporabe rezalnih šablon s strojčkom Xcut Xpress:

Dodatne informacije
SKU5050870017801
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account