Set mini štampiljk 1,5x1,5cm, 15kos – pomlad

Komplet mini lesenih štampilk s pomladnimi motivi in priloženo črno blazinico v stiku. Za odtiskovanje vzorcev na papir, karton in druge materiale.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
4005329884849
8,17 €

Mini lesene štampiljke

Štampiljke z lesenim držalom za odtiskovanje različnih vzorcev in motivov na papir in druge materiale. Štampiljke imajo gumijasto dno za odtis in leseno držalo za lažji oprijem, zaradi česar pri teh štampiljkah ne potrebujete akrilne podlage.

  • Velikost motiva: 1,5 x 1,5cm.
  • Vsebina: 15 štampiljk, 1 barvna blazinica v stiku - črna (hitro sušeče črnilo).
  • Velikost embalaže: Ø 7,5 x 9 cm.

  

Kje uporabiti štampiljko?

Štampiljke so odličen pripomoček pri izdelavi voščilnic, vabil in čestitk za rojstni dan, obletnice, krst, obhajilo, diplomo in za druge posebne dogodke. Na voljo je ogromno različnih motivov v različnih velikostih, prav za vse priložnosti.

 

Kako uporabljati štampiljko?

Delo s štampiljkami je hitro in enostavno. Barvna blazinica predstavlja najboljši način nanosa barve na štampiljko, lahko pa izbirate med različnimi proizvajalci in blazinicami različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne). 

Štampiljko preprosto pomočite v barvno blazinico in odtisnete na papir (ali drugo površino). Odtisnjen motiv štampiljke nato po želji pobarvajte in okrasite.

 

Kako narediti voščilnico res posebno?

Odtisnjen motiv štampiljke pobarvajte z različnimi flomastri, akvarelnimi barvami, barvicami ali drugimi pisali. Štampiljko lahko uporabite tudi v kombinaciji z embossing prahci ali jo okrasite z bleščicami, kamenčki in drugimi priljubljenimi dekoracijami.

 

Kako vzdrževati štampiljko?

Štampiljke so primerne za večkratno uporabo, vendar je za dolgo življenjsko dobo potrebno izdelek vzdrževati. Štampiljko je zato potrebno po vsaki uporabi očistiti. To storite z vodo in milom ali s posebnimi čistili, namenjenimi za čiščenju barv na vodni osnovi ali čiščenju barv na osnovi topil. Po čiščenju pustite štampiljko sušiti na zraku.

Dodatne informacije
SKU4005329884849
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account