Set okroglih in ploščatih čopičev - beli taklon, 12 kos

Set čopičev različnih velikosti in oblik, primerni za vsestranske ustvarjalne in umetniške projekte.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
090672089120
11,20 €

Set okroglih in ploščatih čopičev – beli taklon

Komplet čopičev, ki jih lahko uporabite z vsemi barvami. Set je sestavljen iz različnih čopičev, ki omogočajo številne poteze. Od okroglih čopičev z detajlno okroglo konico za najmanjše podrobnosti, do ploščatih čopičev za mešanje barv in široke poteze.

Čopiči so idealni ta uporabo z oljnimi in akrilnimi barvami, lahko se uporabljajo tudi za druge tehnike in dekorativne poslikave..

Set vsebuje 12 srednje trdih čopičev, od tega 9 okroglih in 3 ploščate čopičev.

Za dolgotrajno uporabo je treba čopiče redno čistiti. Pri uporabi z olji uporabite čistilo za čopiče brez vonja, nato očistite še z vodo in milom. Pri uporabi z akrili nikoli ne pustite, da se barva zasuši na čopiču. Očistite z milom in vodo. Pri uporabi z akvareli očistite z mlačno vodo.

Vodnik trdote čopičev:

Mehki čopiči: Ščetine so izjemno prožne in dobro zadržujejo barvo. Idealni za dobro mazljive barve. Z njimi barvo nanesete tanko in enakomerno. Zaradi sposobnosti oblikovanja ostre konice so idealni za ustvarjanje detajlov, natančno slikanje in blendiranje.

Trši čopiči: ščetine imajo odlično togost in sposobnost zadrževanje oblike. Idealni za nanos širših linij barve. Primerni za uporabo z gostejšimi barvami, za ustvarjanje linij čopiča ali za zapolnitev tkanine platna z barvo.

Dodatne informacije
SKU090672089120
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account