Set rezalnih šablon Sizzix Thinlits - mixed media; 4 kosi

Tanka rezalna šablona za strojčke Sizzix Big Shot, Xcut xpress in druge scrapbooking naprave, s katero lahko na hiter in enostaven način iz papirja izrežete motive za vse priložnosti. Idealen pripomoček pri izdelovanju voščilnic, scrapbook izdelkov in izdelkov za splošno dekoracijo.
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
0841182094001
17,39 €

Rezalne kovinske šablone Sizzix Thinlits

Set vsebuje 4 šablone, velikosti približno 8.6cm x 6.7cm - 7.6cm x 6.7cm.

Rezalne šablone Thinlits se uporabljajo skupaj z rezalnimi strojčki Sizzix Big Shot, Cuttlebug, Xcut Xpress in podobnimi napravami, za izrezovanje različnih motivov iz papirja. Z njimi lahko hitro in enostavno izrežete različne, tako enostavne, kot tudi zapletene vzorce. Izrezane motive lahko po želji dodelate, pobarvate in okrasite ter jih uporabite pri raznih ustvarjalnih projektih. Ponujajo čudovite detajlne vzorce in so zato idealne za kreativno izdelavo voščilnic, vabil in scrapbooking albumov za vse priložnosti. Uporabite jih lahko tudi za dekoracijo daril, doma, škatlic, vrečk, za izdelavo 3D oblik, okraskov in mnogo več. Njihova uporaba je brezmejna.  

Tanke šablone Thinlits so primerne za rezanje ali reliefni odtis enega sloja kartona, papirje, folije ali paus papirja. Izdelane so iz karbonskega jekla, trdne, enostavne za uporabo in pakirane v priročni plastični embalaži, kar vam omogoča enostavno shranjevanje in prenašanje, tako za delo doma ali na poti.

 

Uporaba rezalnih šablon Thinlits

Ker se rezalne šablone uporabljajo z rezalnimi strojčki, je potrebno upoštevati vrstni red plošč določenega strojčka, za pravilni izrez motiva ali reliefni odtis.

Izrez papirja

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big Shot: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči (prozorne plošče). Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, papir, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzdol), druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

Uporaba šablon pri strojčku Xcut Xpress: potrebujete osnovno ploščo in rezalno ploščo. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: Osnovna bela plošča, kovinska rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in rezalna plošča. Nato na strojčku nastavite debelino valja in spustite skozi strojček.

*Zaradi zapletenosti nekaterih vzorcev, boste morda morali plošče, z vstavljeno šablono in materialom, trikrat spustiti skozi strojček. Pri zapletenih vzorcih lahko med šablono in papir vstavite voščen papir ali posebno peno (Quick Release Foam) za boljši izmet papirja. Tako se vam papir ne bo ujel v šablono.

 

Reliefni odtis:

Nekatere rezalne šablone ob izrezovanju omogočajo tudi reliefni odtis vzorčka. Reliefni odtis pri takšnih šablonah je možen z uporabo podloge Impressions Pad in silikonske podloge.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big Shot: Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z enim (spodnjim) dodatkom, rezalna plošča, šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir, silikonska podloga in podloga Impression Pad.

Pri uporabi šablon Thinlits za izrez ali reliefni odtis z drugimi rezalnimi strojčki, za vrstni red plošč in šablone upoštevajta navodila svojega strojčka.

 

Primeri uporabe Sizzix Thinlits šablon s strojčkom Sizzix Big Shot si lahko ogledate v spodnjem videu.

Dodatne informacije
SKU0841182094001
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account