Set rezalnih šablon Thinlits - čačke

Tanke rezalne šablone Sizzix Thinlits so namenjene hitremu in enostavnemu izrezu motivov iz papirja. Uporabljajo se skupaj s scrapbooking napravami za rezanje (npr. strojčkom Sizzix), končni motivi pa so idealni za izdelavo voščilnic, albumov, škatlic in razna druga papirnata ustvarjanja!
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
0630454262961
17,39 €

Rezalne šablone Sizzix Thinlits

Velikost izrezov: 3.81cm x 14.29cm - 6.99cm x 0.64cm, set vsebuje 11 šablon.

Tanke kovinske šablone Thinlits omogočajo izrez detajlnih oblik za zares kreativno izdelovanje voščilnic in raznih papirnatih projektov. Narejene so za izrez ali reliefni odtis (embossiranje) enega sloja kartona, papirja, kovinske folije ali paus papirja. So enostavne za uporabo, zdržljive in prenosljive (idealne za delo doma in na poti). Zanimive oblike in detajlni, zapleteni vzorci šablon, bodo nedvomno poskrbeli za inspiracijo za nov projekt!

Z malo domišljije izdelajte čudovite papirnate projekte za vsako priložnost: rojstnodnevne voščilnice, poročna vabila, kartice za sedežni red, darilne embalaže, božične okraske in še mnogo drugega.

Uporaba rezalnih šablon Thinlits

Ker se rezalne šablone uporabljajo z rezalnimi strojčki, je potrebno upoštevati vrstni red plošč izbranega strojčka, za pravilni izrez motiva ali reliefni odtis.

Izrez papirja

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big Shot: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči (prozorne plošče). Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, papir, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzdol), druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

*Zaradi zapletenosti nekaterih vzorcev, boste morda morali plošče, z vstavljeno šablono in materialom, trikrat spustiti skozi strojček. Pri zapletenih vzorcih lahko med šablono in papir vstavite voščen papir ali posebno peno (Quick Release Foam) za boljši izmet papirja. Tako se vam papir ne bo ujel v šablono.

Reliefni odtis

Reliefni odtis pri takšnih šablonah je možen z uporabo podloge Impressions Pad in silikonske podloge.

Uporaba šablon pri strojčku Sizzix Big Shot: Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z enim (spodnjim) dodatkom, rezalna plošča, šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir, silikonska podloga in podloga Impression Pad.

Pri uporabi šablon Thinlits za izrez ali reliefni odtis z drugimi rezalnimi strojčki, za vrstni red plošč sledite navodilom svojega strojčka.

Šablone Thinlits v tem kompletu so združljive s strojčki BIGkick, Big Shot in Vagabond.

Primeri uporabe Sizzix šablon s strojčkom Sizzix Big Shot si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Dodatne informacije
SKU0630454262961
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account