Set scrapbooking papirjev A4 - simpatičen dojenček

Komplet trših papirjev v različnih barvah, vzorcih in z raznovrstnimi potiski, ki so namenjeni vsestranskemu oblikovanju številnih unikatnih izdelkov iz papirja (voščilnic, albumov, škatlic, darilnih etiket, idr.).
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8718736026134
6,39 €

Scrapbooking bloki

Scrapbooking blok vsebuje potiskane trše papirje z vzorci, ki so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja, zelo priljubljeni pa so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov.

Široka izbira najrazličnejših setov različnih velikosti in barvnih kombinacij ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznih kartic, okvirjev za slike, zvezkov, dnevnikov ter ostalih papirnatih projektov za različne namene in priložnosti.

Papirje v bloku lahko poljubno kombinirate s štampiljkami, barvami in dekorativnimi elementi, kot so gumbki, trakovi, razcepki, perlice, bleščice, washi lepilni trakovi, lesenimi izrezki in podobno.

 

Vsebina: 8 listov za ozadje in 3 listi za rezanje.

Dodatne informacije
SKU8718736026134
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account