Set scrapbooking papirjev A4 z dodatki - Country Life

48-delni set scrapbooking papirja in dodatkov za vsestransko oblikovanje številnih unikatnih izdelkov iz papirja za različne namene.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5055170164095
15,37 €

Set scrapbooking papirjev in dodatkov

Scrapbooking papirji so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja, zelo priljubljeni pa so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbook projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različnih velikosti in barvnih kombinacij ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih scrapbooking albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznih kartic, okvirjev za slike, zvezkov, dnevnikov in ostalih papirnatih projektov za različne namene in priložnosti.

Setu so priloženi številni dodatki, s katerimi lahko okrasite in dopolnite svoje papirnate in scrapbook projekte.

48-delni set vsebuje:

  • 22 potiskanih papirjev A4 v 11-ih različnih dizajnih,
  • 2 poli nalepk z abecedo,
  • 1 pola izrezanih bordur za dekoracijo,
  • 6 pol izrezkov v treh različnih dizajnih,
  • 3 pole tagov v treh različnih dizajnih,
  • 2 okvirja v enem dizajnu,
  • 8 A4 decoupage pol z izrezki v 4-ih različnih dizajnih in
  • 4 A4 pole tanke plastične folije v enem dizajnu.

 

Decoupage pole z izrezki

Z decoupage izrezki lahko sestavimo izstopajoč motiv in izdelamo edinstvene voščilnice s čudovitim dimenzionalnim učinkom ali z izstopajočim motivom popestrimo strani v scrapook albumu.

Kako sestaviti motiv iz decoupage pol?

Decoupage pole z izrezki A4 so pole papirja, v velikosti formata A4, na katerem so izrezani določeni motivi, poleg katerih so pripisane označbe A1, A2, A3, … in B1, B2, B3, … in podobno. Izrezane motive odstranimo iz pole in jih prilepimo eden na drugega po vrstnem redu označb, tako da na motiv A1 prilepimo motiv A2, nato na motiv A2 prilepimo A3, nato A4 in tako dalje. Za želeno dimenzijo je potrebno izrezke med seboj lepiti s penastimi dvostransko lepljivimi blazinicami oziroma 3D lepljivimi blazinicami. Tako ustvarimo dimenzionalni učinek motiva, ki odstopa od podlage. Preizkusite in izdelajte edinstvene voščilnice!

 

V spodnjem videu je prikazan primer voščilnice, izdelane z izrezki iz decoupage pol.

Dodatne informacije
SKU5055170164095
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account