Set scrapbooking papirjev in dodatkov A5 - zima in božič 154

Scrapbooking papirji in dodatki za vsestransko oblikovanje številnih unikatnih izdelkov iz papirja, posebej priljubljeni pri izdelavi voščilnic, vabil, čestitk, albumov in podobnih izdelkov.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
8713943118498
7,48 €

Set scrapbooking papirjev z dodatki

Potiskani scrapbooking papirji z vzorci so namenjeni vsestranskemu ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja, zelo priljubljeni pa so pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različnih velikosti in barvnih kombinacij ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznih kartic, okvirjev za slike, zvezkov, dnevnikov ter ostalih papirnatih projektov za različne namene in priložnosti.

Papirje v bloku lahko poljubno oblikujete s številnimi dodatki iz naše ponudbe.  Z njimi lahko okrasite in tako dopolnite različne izdelke iz papirja. Set je velikosti A5 in vsebuje potiskane papirje gramature 170g/m2.

 

Set vsebuje:

  • 36 papirjev (8 različnih dizajnov),
  • 3 liste z izrezanimi motivi,
  • 1 paus papir.
Dodatne informacije
SKU8713943118498
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account