Set silikonskih štampiljk 22 kos Craft Asylum - Candy

Štampiljke za odtisovanje vzorcev na papir in druge materiale, za izdelovanje voščilnic, vabil in scrapbooking albumov.
Razpoložljivost: Na zalogi
Na voljo samo še 1
SKU
5060370480456
6,34 €

Štampiljke za odtisovanje vzorcev

Silikonske štampiljke se uporabljajo za odtisovanje motivov pri izdelav voščilnic, vabil, čestitk, scrapbooking albumov in različnih izdelkov iz papirja. Na izbiro je ogromno različnih motivov, ki jih lahko uporabite prav za vsako priložnost.

Delo s štampiljkami je hitro in zelo enostavno. Pri uporabi štampiljk potrebujete akrilno podlago, katera vam služi kot držalo. Štampiljko preprosto pritrdite na podlago, jo premažete oz. pomočite v barvno blazinico in naredite odtis na papir. Na izbiro je več različnih velikosti akrilni podlag, ki ustrezajo različnim velikostim štampiljk. Za odtisovanje lahko izberete barvne blazinice različnih proizvajalcev in različnih izdelav (na vodni osnovi, pigmentne). Odtisnjeno štampiljko lahko po želji pobarvate s temu primernimi flomastri, akvarelnimi barvami, klasičnimi barvicami in podobno. Prav tako so silikonske štampiljke primerne pri izdelavi izdelkov v embossing tehniki. Načinov dodatne dekoracije odtisnjenih štampiljk je ogromno.

Po uporabi je potrebno štampiljko takoj očistiti. Za čiščenje je na izbiro več različnih čistil, nekatera so namenjena čiščenju barv na vodni osnovi, druga pa čiščenju barv na osnovi topil. Štampiljke so za večkratno uporabo.

V setu sta 2 štampiljki v skupni velikost 7,5x7,5cm.

Dodatne informacije
SKU5060370480456
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account