Set tankih rezalnih šablon, 3kos - kreativni ovali

Tanke rezalne šablone, za hiter in enostaven izrez različnih oblik, v kombinaciji s scrapbooking strojčki (npr. Sizzix Big Shot, Xcut Xpress). Idealno pri izdelavi voščilnic in albumov, zavijanju daril, izdelavi dekoracij za dom in še več.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
2000023217179
17,85 €

Rezalne šablone Najlepši par

V kompletu so tri rezalne šablone. Največja izreže okvir za valovitim robom in oval s šivom, druga rezalna šablona izreže  okrašeno ovalno odprtino, najmanjša pa izreže mali okvirček in se prilega rezalnim šablonam Zate v ovalu in štampiljkam Za posebno osebo.

Velikosti rezalnih šablon v kompletu: 12,9 cm x 9,2 cm; 10 cm x 7,1 cm; 8,4 cm x 5,5 cm cm

 

O šablonah Najlepši par in njihovi uporabi

Tanke rezalne šablone Najlepši par so narejene iz jekla in se odlično dopolnjujejo z ujemajočimi štampiljkami. Uporabljajo se skupaj z večino svetovno znanih strojčkov, na primer Sizzix Big Shot, Xcut Xpress in podobnimi, za izrezovanje različnih motivov iz papirja različnih trdot in debelin. Za uporabo so popolnoma enostavne in so idealne pri ustvarjanju unikatnih scrapbooking albumov, voščilnic, poročnih in rojstnodnevnih vabil, voščilnic ob rojstvu otroka, oblikovanju škatlic iz papirja, okraskov iz papirja, 3D rožic in dekoraciji daril. Njihova uporaba je brezmejna!

Šablone so med seboj povezane s tanko žičko in jih je pred uporabo potrebno ločiti. Najlažje to storite z malimi kleščami ali močnimi škarjami. Ko odstranjujete ostanke žičke, je priporočljiva uporaba očal (lahko sončnih), da vam mali košček ne prileti v oko.

*Prikazna slika izdelka je simbolična, saj prikazuje zgolj motiv. Za predstavo realne velikosti motiva, upoštevaje podane mere. Rezalne šablone so narejena iz jekla in se uporabljajo v kompletu z rezalnimi napravami po navodilih proizvajalca.

 

Kako uporabljam rezalne šablone za izrez papirja?

Rezalne šablone se uporabljajo skupaj z rezalnimi strojčki, zato je potrebno upoštevati vrstni red plošč določenega strojčka, za pravilni izrez motiva.

Primer uporabe šablon pri strojčku Sizzix Big Shot: potrebujete osnovno ploščo za Sizzix z dodatki (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2) in dve rezalni plošči. Plošče zložite po naslednjem vrstnem redu: osnovna plošča z obema dodatkoma, prva rezalna plošča, rezalna kovinska šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir in druga rezalna plošča. Pripravljene plošče spustite skozi strojček.

 

Rezalno šablono lahko postavite tudi tako, da bodo rezila obrnjena navzdol, vendar morate v tem primeru papir oziroma rezan material postaviti pod rezalno šablono. Tako obrnjeno šablono je smiselno postaviti, kadar želite obrezati potiskan ali natisnjen vzorec, v ostalih primerih priporočamo postavitev šablone, z rezili obrnjenimi navzgor in s papirjem (ali drugim materialom) položenim na vrh šablone.

Pri uporabi rezalnih šablon z drugimi rezalnimi strojčki, glejte navodila strojčka za pravilno sestavo plošč.

Dodatne informacije
SKU2000023217179
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account