Set teksturnih papirjev A4, 20 kosov

Set teksturnih papirjev s profesionalnim videzom, za dodajanje teksture platna vašim scrapbook projektom in izdelavi voščilnic.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
5055170134784
7,90 €

Set teksturnih papirjev A4

Set teksturnih papirjev s profesionalnim videzom, za dodajanje teksture platna vašim scrapbook projektom in izdelavi voščilnic.

Komplet belih papirjev je namenjen vsestranskem ustvarjanju in oblikovanju izdelkov iz papirja. Papirji so zelo priljubljeni pri izdelovanju najrazličnejših scrapbooking projektov. Široka izbira najrazličnejših setov različne velikosti in različnih kombinacij barv ter unikatnih vzorcev, vam ponuja ogromno možnosti za izdelovanje unikatnih scrapbooking albumov, božičnih voščilnic, rojstnodnevnih in poročnih vabil, darilnih škatlic, dekorativnih elementov in okraskov, napisov, namiznih kartic, okvirjev za slike in zvezkov, za različne namene. Papirje lahko poljubno oblikujete s štampiljkami, barvami ali jim dodate številne dekorativne elemente kot so gumbki, trakovi, razcepki, perlice in podobno, s katerim okrasite najmanjše elemente končnih izdelkov.

V kompletu je 20 papirjev s teksturo platna, gramature 216g/m2, velikosti A4, bele barve

Dodatne informacije
SKU5055170134784
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account