Sizzix set dodatkov za reliefni odtis (embossiranje)

Silikonska podloga in plošča za odtise Impressions Pad, ki omogočata reliefni odtis z vašimi tankimi rezalnimi šablonami.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
0630454238072
17,19 €

Set dodatkov za reliefni odtis

Set vsebuje 1 silikonsko podlago (18,7x14,6x0,3cm) in 1 ploščo za odtise Impressions Pad (22,5x14,9x0,3cm).

Priročen set vsebuje dva dodatka, oziroma silikonsko podlogo in ploščo za odtise, s katerima lahko naredite reliefni odtis vaših tankih rezalnih šablon. Vaše rezalne šablone Sizzix Thinlits in podobne, več ne bodo uporabne zgolj za rezanje, temveč tudi za embossiranje.

Silikonska podlaga in plošča za odtise sta vzdržljiva dodatka, izdelana posebej za delo z izbranimi tankimi rezalnimi šablonami Sizzix Thinlits in seti šablon. Dva izjemna dodatka, bosta odlična dopolnitev vašemu ustvarjalnemu setu, saj omogočata embossiranje tankih materialov, na primer papirja, kartona in folija, za dolgotrajne vtise.

Dodatka bosta hitro in enostavno omogočila še več vzorcev za reliefni odtis vašega materiala! Popoln dodatek pri izdelovanju rojstnodnevnih voščilnic, poročnih vabil, zahval ter čestitk, označb za darila ali drugih papirnatih projektov.

 

Kako uporabljam dodatka s svojim scrapbooking strojčkom?

Za pravilno sestavo plošč, glejte navodila svojega strojčka.

Sestava plošč pri strojčku Sizzix Big Shot: osnovna plošča za Sizzix brez dodatkov (Solo Shim – TAB1 in Solo Thin Die Adapter – TAB2), rezalna plošča, tanka rezalna šablona (z rezili obrnjenimi navzgor), papir, silikonska podlaga in plošča Impressions Pad. Pripravljene plošče spustite skozi strojček, za reliefni odtis na papirju.

 

Uporabo dodatkov za reliefni odtis z rezalnimi šablonami, si lahko ogledate v spodnjem videu.

Dodatne informacije
SKU0630454238072
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account