Slikarska akrilna barva Maimeri ACRILICO 500ml - 462 Permanent Violet Reddish Light - permanentno svetlo vijolično rdeča

Univerzalna akrilna barva študijske kvalitete, za slikanje in dekorativne poslikave. Obstojnost, vsestranska uporaba in zelo ugodna cena, bodo presegla vsa pričakovanja!
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8032810096500
15,19 €

Akrilne barve Maimeri Acrilico

Akrilne barve študijske kvalitete so odlično orodje za profesionalne umetnike in študente umetnosti. Živahne, svetle in čiste barve so izdelane iz kakovostnih pigmentov, ki so skrbno zmleti, razpršeni in stabilizirani, ter posebej izbrani za pridobivanje globokih in svetlih tonov.   

Končni videz barve je satenast (pol-sijajen), obstojnost in pokrivnost same barve pa se spreminjata, odvisnosti od posameznega pigmenta. Barve se lahko redčijo z vodo, za boljše učinke in ohranitev obstojnosti ter kvalitete barve, pa priporočamo mešanje z akrilnimi mediji.

 

Značilnosti odtenka 462

Pokrivnost: polpokrivna.

Svetlobna obstojnost: ***.

 

Značilnosti barvne palete

85 živih in svetlih odtenkov, vključno s sedmini metalnimi barvami, eno, ki se sveti v temi in petimi fluorescentnimi odtenki. 27 barv je izdelanih z edinstvenim pigmentom za ohranjanje čistega, briljantnega in intenzivnega odtenka. Serija barv ne vsebuje kadmija ali kobalta, ki sta nadomeščena s permanentnimi pigmenti in stabilnimi, kromatsko intenzivnimi, pokrivnimi in pol-pokrivnimi imitacijami.

▶ Pigmenti so razpršeni v novi generaciji akrilnega polimera. Fleksibilne, odporne in trajne. Barve imajo prijetno masleno konsistenco in so enostavne za delo. Poteze čopiča ostanejo vidne in dobro definirane. Narava vezica omogoča nanos v tankih slojih ali debelejše nanose s slikarsko lopatico, brez izgube volumna med sušenjem.

▶ Odlična koncentracija, izjemna za vse tipe slikanja. Pokrivnost je odvisna od odtenka oziroma od posameznega pigmenta.

▶ Odlična oprijemljivost na vse površine.

▶ Satenast videz (sredina med mat in sijajem), odvisno od narave pigmenta.

▶ Nobena barva nima nizke svetlobne obstojnosti, 57 odtenkov pa ima najvišjo obstojnost. Odlična odpornost na UV žarka in dobra trajnost v zunanjih prostorih.

▶ Hitro sušenje, pribl. 30min za nanos, 1 dan za nanose debele pribl. 1mm, 1 teden za nanose debele 2mm in 1 mesec za nanose debele pribl. 5mm.

▶ Povprečna velikost zrn: 5-10 mikronov.

Dodatne informacije
SKU8032810096500
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account