Slikarska lopatica School - št. 12R

Kvalitetna slikarska lopatica School s fleksibilnim nastavkom, za nanos gostejših barv, gelov, past in modelirnih mas. Odlična za izdelavo reliefnih tekstur ter 3D učinkov in nepogrešljiv pripomoček vsakega slikarja.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8000593041208
2,69 €

Slikarske lopatice

Kvalitetna slikarska lopatica izdelana v EU. Pripomoček za slikanje z naravnim držalom iz bukovega lesa v katerega je z medeninasto ferulo močno zagozden različno oblikovan kovinski nastavek, kar daje celotni lopatici občutek enotnosti in lahkotnost uporabe. 

Slikarske lopatice so postale nepogrešljiv del slikanja. Uporabljajo se za nanos gostejših barv, gelov, past in modelirnih mas. Nanos gostejših medijev z različnimi lopaticami omogoča izdelavo reliefnih struktur, ki bodo sliki dodali prav posebno dimenzijo. Lopatica z odlično felksibilnostjo omogoča enostaven nanos barve ali medija, s konico ali robom rezila pa lahko ustvarite podrobnosti.

Za čim daljšo življenjsko dobo vsake slikarske lopatice svetujemo redno čiščenje po uporabi in brisanje s suho krpo, ter hranjenje na suhem mestu. Slika je simbolična, ročaj izdelka je v naravni svetli barvi bukovega lesa.

Uporabo slikarskih lopatic v praksi si oglejte tudi na spodnjih posnetkih:

Dodatne informacije
SKU8000593041208
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account