Teksturni listi Makin's 11,5x17,5cm - Set B

Teksturni listi so vsestranske reliefne plastike, ki namenjene odtisovanju vzorcev modelirne mase ter enostavne in hitre za uporabo, Kot take ponujajo ogromno možnosti za ustvarjanje čudovitih unikatnih izdelkov.
Razpoložljivost: Ni na zalogi
SKU
0656290380027
5,19 €

Teksturi listi za modelirne mase

Teksturne štampiljke so vsestransko uporabne reliefne folije, enostavne in hitre za uporabo. Izdelane so iz kakovostne in fleksibilne plastike, namenjene odtisovanju reliefnih struktur v različne modelirne mase. Z njimi lahko ustvarite čudovite reliefne odtise in tako oblikujete unikatne dekorativne izdelke. Zelo primerne in priljubljene so pri izdelavi nakita, saj v kombinaciji z lističi, kamenčki, barvami in drugimi dodatki lahko ustvarite prečudoviti unikati nakit.

Delo z teksturnimi štampiljkami je enostavno. Modelirno maso zvaljate na želeno debelino in jo nato položite na izbrano teksturno štampiljko. Z rahlim pritiskom povaljate preko mase in teksturne štampiljke, tako da odtisnete vzorec. Teksturne štampiljke med delom ne premikate, saj lahko tako uničite vzorec. Lahko jih uporabljate tako na ravnih kot tudi ukrivljenih površinah. Teksturne štamiljke lahko uporabljate tudi z strojčkom za modelirne mase, tako da zvaljano modelirno maso in štampiljko skupaj vstavite v strojček ter zvrtite skozi. Takšen način dela je še hitrejši in enostavnejši.

Teksturna štampiljka je velikosti 11,5x17,5cm.

Dodatne informacije
SKU0656290380027
PakiranjeKomplet
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account