Sem Kaja iz ustvarjalnice Kajcyika crafts in danes sem z vami prvič, kot članica Art Design Teama-a. V mesecu maju vam bomo predstavile nekaj vodičev za izdelavo poročnih izdelkov in jaz sem se odločila, da bom na današnji čestitki uporabila spodnje izdelke.

porocna_voscilnica_za_vedno

 

Uporabila sem:

Papermania – Barvni kartoni

Cottage cutz – Poročna torta

Sizzix – Dekorativni vogalniki

Slovenske štampiljke - Poroka

Distress ink blazinice - Tattered rose, Picked raspberry, Forest moss

Distress oxide – Peeled paint

porocna_voscilnica_za_vedno


1. Najprej sem iz paketa barvnih kartonov izbrala nežno roza barvo iz katere sem nato s pomočjo rezalne šablone SIZZIX dekorativnih vogalnikov izrezala dva kota.

porocna_voscilnica_za_vedno

2. Želela sem, da so dekorativne zareze na vogalih nekoliko bolj vidne, zato sem jih povdarila z belim pisalom.

porocna_voscilnica_za_vedno

3. Nato sem se lotila izdelovanja poročne torte. Ker sem vedela, da bom torto pobarvala z Distress blazinicami, sem šablono Cottage cutz – Poročna torta izrezala iz akvarelnega papirja. Kot po navadi, sem blazinice nato nanesla na plastično embalažo in jih s pomočjo čopiča in vode prenesla na izreze. Uporabila sem tri barve Distress blazinic: Tattered rose, Picked raspberry in Forest moss.

porocna_voscilnica_za_vedno

4. Ker so bili dodatki za na torto dokaj majhni sem jih za čas barvanja pustila, kar v originalnem papirju, da se niso premikali in sem jih zato lahko hitreje pobarvala. Vse dele sem nato prilepila skupaj s tekočim lepilom, ki ko se posuši postane brezbarven.

porocna_voscilnica_za_vedno

5. Za lažjo predstavo končnega izdelka sem si nato vse skupaj postavila na kvadratno osnovo. Dodala sem le še odtis štampiljke s slovenskim napisom iz seta Poroka, ki sem jo odtisnila direktno na osnovo s pomočjo Distress oxide blazinice v Peeled paint barvi.

porocna_voscilnica_za_vedno

6. Oba vogala sem na osnovo prilepila s pomočjo tekočega lepila, pri čemer sem ob robu pustila približno pol centimetra prostora. Torto pa sem na osnovo prilepila s 3D kvadratki in s tem je bila moja poročna čestitka končana.

Končni izdelek izgleda takole:

porocna_voscilnica_za_vedno