Manjše motive, ki so del setov štampiljk, velikokrat spregledamo. Še posebej pa tiste, ki so del setov z napisi. Lahko pa so zelo primerni za manjše in preproste voščilnice ter tag-e, saj ne zahtevajo veliko barvanja. 

 


Izrezala sem si dva tag-a in na vsakega odtisnila po en motiv istih štampiljk. Pobarvala sem jih s suhimi barvicami. Tokrat sem uporabila KOH-I-NOOR Polycolor barvice in znova sem se navdušila nad njihovo mehkobo. Na beli tag sem napis odtisnila z rjavo blazinico, za tag iz eko papirja, pa sem napis odtisnila z VersaMark blazinico na črni karton ter embosirala s pomočjo belega prahu in grelne pištole.

 

 


Darilo sem zavila v navadni rjavi papir in ga popestrila tako, da sem polovico stranice potiskala z dvema drobnima srcema. Tudi ti dve mini štampiljki pripadata istemu setu štampiljk. In če doma nimate posebne bele blazinice si lahko pomagate kar z belo tempero. Slednjo sem si pripravila na akrilnem bloku in jo zmešala z malo vode. Nato pa štampiljki namočila vanjo. Tako sem pri odtiskovanju dobila nekaj polnih src, kadar sem imela nanešene več barve oz. obrobljena srca, kadar sem imela manj barve. Odisnete lahko večkrat, ni vam potrebno vsakič namakat v barvo.

 

 


Na koncu sem uporabila še dekorativno vrvico, jo ovila okoli darila ter z njo zavezala na darilo tudi tag. Tako je vse skupaj izpadlo na koncu.

 

  


Tokrat vas torej izzivam, da pobrskate med svojimi seti štampiljk in uporabite tiste manjše motive, ki ste jih do sedaj spregledale.

 

  


Pa veliko veselja ob ustvarjanju!

  


Material, ki ga je Vladka uporabila pri svojem projektu:

 

Set štampiljk ART Butik - voščila

Scrapbooking rezalna šablona CottageCutz zaznamek

Set umetniških barvic KHN Polycolor - 48 barv

Blazinica za štampiljke Ranger dye ink pad 10x7cm - java bean

Blazinica za vodni žig VersaMark

Embossing prah 30ml - umazano bel

Večnamenska grelna naprava

Set voščilnic in kuvert A6 - recikliran papir

Foto karton A4 - perl bel

Tempera Aero 42ml - 110 bela

Dekorativna vrvica 20m - 3 kosi

Scrapbooking strojček Sizzix BIG SHOT