Akrilna barva Polycolor Reflect 140ml - rumena 563

Fina akrilna barva, z iridiscentnim sijajem, za izjemne svetlobne efekte. Za slikanje in dekorativno poslikavo večine površin.
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
8032810078520
7,72 €

Akrilne barve Maimeri Polycolor Reflect

Fine akrilne barve, z iridiscentnim sijajem so na voljo v osmih izjemnih odtenkih, njihova glavna značilnost so izjemni svetlobni efekti, saj pigmenti ujamejo in lomijo svetlobo. Barve Polycolor Reflect vsebuje metalne, perlaste pigmente, ki so odporni in svetlobno obstojni. Intenzivne in zelo koncentrirane barve, se lahko uporablja za barvanje in poslikavo številnih površin (papir, karton, les, mavec, kovina, plastika). Njihova posebnost je, da ujamejo soje svetlobe, ki dajejo izjemne nianse slikarstvu - privlačnost in čar nedoločenega, bleščeča, neskončnega.

 

Značilnosti odtenka 563

Pokrivnost: transparentna.

Svetlobna obstojnost: **.

 

Značilnosti barvne palete

8 barv iz akrilne smole in perlastih barv na osnovi pimentov: bela, črna, 3 osnovne barve, 2 zlati in ena srebrna.

▶ Perlasta mica, razpršena v vezivu, odseva in lomi svetlobo. Barve postanejo perlaste in svetle, hkrati pa ohranjajo intenzivnost originalnega odtenka.

▶ Nanašajte s čopičem ali slikarsko lopatico. Barve so združljive z vsemi akrilnimi in vinilnimi izdelki. Za ohranitev perlastega efekta, uporabite čiste produkte. Lahko se uporabijo tudi kot vrhnji nanos ali glazura, v kombinaciji z drugimi barvami, geli ali akrilnimi pastami.

▶ Visoka koncentracija pigmentov zagotavlja maksimalno briljanco.

▶ Močno, odporno in trajno akrilno vezivo, primerno za slikanje vse površine: papir, platno, les, plastiko, kovino, cement.

▶ Hitro sušeče.

▶ Povprečna velikost zrn: 5-10 mikronov.

▶ Končni efekt je trajen.

Dodatne informacije
SKU8032810078520
PakiranjePosamezno
Napišite vaše lastno mnenje
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account