Preprosta voščilnica, ki ji ozadje s strukturo lesa in privzdignjen okvir dajeta razgibanost, zelenje pa vnaša nekaj barvitosti. Rada se poigravam z veliko beline in prav s strukturo in različnimi nivoji jo lahko razbijemo, da končni izdelek ne zgleda preveč monotono.

 

 


Pa si poglejmo, kako takšno vočilnico izdelati. Sama sem si najprej izrezala okvirje in sicer tako, da sem uporabila 2 šabloni (tretjo po velikosti in največjo) iz istega seta Sizzixovih šablon v obliki poštne znamke. Notranjo bi lahko nadomestila tudi z navadnim pravokotnikom ali s pravokotnikom s šivi na primer. Ker sem si izrezala 3 okvirje, sem si šabloni začasno zalepila skupaj. Tako sem dobila pri vsakem izrezovanju enak okvir. Prav tako sem si izrezala zelenje in cvetove. Zelenje sem pobarvala z alkoholnimi markerji. Cvetove pa sestavila po dva skupaj in na sredini dodala droben krogec, pobarvan na rumeno. 2x sem si izrezala še napis Thank you.

 

 


Notranji del enega okvirja sem nato premazala s strukturno pasto in pri tem uporabila šablono v imitaciji strukture lesa.

 

 


Ker imam že kar nekaj plastičnih šablon in ker velikokrat ne vem katero ozadje bi uporabila, sem si naredila vzorec za vsako. Vzorcem sem s pomočjo luknjača dodala luknje, da jih bom lahko dodala šablonamam na obroču. Tako lahko sedaj vsakič pregledam različna ozadja in se odločim katero bi dejansko uporabila na voščilnici. Za sedaj imam to narejeno za vse Tim Holtzove šablone. Čakajo pa me še ostale in tudi za vse te imam namen narediti vzorce. Tako mislim, da bom tudi večkrat uporabila šablone.

 

 


Sedaj pa nazaj k sami voščilnici, ki sem jo sestavila tako, da sem okvirje zalepila enega na drugega, kot tudi napis. Pripravila sem si osnovo voščilnice in nanjo nalepila najprej okvir in nato še osrednji del. Na levi del okvirja sem zalepila zelenje in na koncu še cvetove ter napis.

 

 


Želim vam lep dan in uživajte v drobnih radostih


Material, ki ga je Vladka uporabila pri svojem projektu:

Rezalna šablona Sizzix Thinlits, 5kos - poštne znamke

Rezalne šablone Thinlits, set 9kos - pomladni venček

Set mini šablon - Thank You

Šablona Tim Holtz 10,5x21,5cm - struktura lesa

Modelirna dekorativna pasta 118ml - bela

SLIKARSKA LOPATICA - 1301026

Foto karton A4 - perl bel

Pinceta s fino konico Sizzix

Sizzix pripomoček za rezalne šablone - igla

Rezalnik papirja Fiskars SureCut big - A4

Scrapbooking strojček Sizzix BIG SHOT

Večnamensko hobi lepilo Pentart 20ml

Ekspresno lepilo Sizzix 120ml